LANGMaster sleva shop    www.aj.cz/langmaster/product.asp?id=717


Lingea - Česko-německý mluvník + dárek
  Lingea - Česko-německý mluvník + dárek   
Cena:  239,-Kč vč. DPH    
Běžná cena:  249,-Kč
Ušetříte:  10,-Kč (4%)
Cena bez DPH: 217,-Kč
DPH: 10%

Mluvník v sobě spojuje výhody slovníku, konverzační příručky a přehledu gramatických pravidel. Obsahuje abecedně řazená klíčová slova, která pokrývají základ slovní zásoby. V každém hesle pak naleznete množství praktických vět, slovních spojení a idiomů obsahujících dané klíčové slovo. Obsahuje 432 stran, 1500 klíčových slov tvořících základ slovní zásoby, 15000 užitečných vět a konverzačních obratů a přehled německé gramatiky s ilustračními příklady.

Kategorie: tištěný slovník
Jazyk: němčina, čeština
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, pokročilí
Zaměření: slovní zásoba
Obsah: 1x tištěný slovník
Výrobce: Lingea s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Mluvník Vám pomůže
- pohotově a správně se vyjadřovat v němčině
- používat vhodné překlady slov odpovídající daným situacím
- osvojit si překlady běžných obratů a vazeb
- získat jistotu ve vyjadřování
- rozšířit si znalost německých idiomu, frází a slovních spojení
- vyvarovat se nesprávných doslovných překladů



Popis
ISBN: 978-80-87062-17-3, 165x115 mm, 432 stran

Možná se vám už stalo, že jste potřebovali utvořit konkrétní obrat či větu v cizím jazyce a nevěděli jste si s tím rady, hledání v tematicky uspořádané konverzaci bylo neúspěšné nebo trvalo až příliš dlouho. S pomocí slovníku jste nakonec větu sestavili, ale úplně jisti její správností jste si stejně nebyli.

Chcete-li se správně a pohotově vyjadřovat, nestačí vám pouze znát určité množství slovíček. Musíte se naučit vytvářet konkrétní věty a slovní spojení, správně užívat předložkové vazby ap., a navíc si osvojit spoustu frází, které se v daném jazyce běžně používají a nelze je ani doslovně přeložit. K tomu, abyste mohli podobné obraty snadno najít nebo sami vytvářet, vám pomůže právě mluvník.

Mluvník v sobě spojuje výhody slovníku, konverzační příručky a přehledu gramatických pravidel. Obsahuje abecedně řazená klíčová slova, která pokrývají základ slovní zásoby. V každém hesle pak naleznete množství praktických vět, slovních spojení a idiomů obsahujících dané klíčové slovo.

Na rozdíl od konverzační příručky není výběr příkladu omezen tématicky, ale zahrnuje běžné obraty skutečně užívané v každodenní komunikaci. Můžete si tedy bez zdlouhavého listování najít větu nebo slovní spojení, které právě potřebujete, rozšiřovat si tak slovní zásobu a zlepšovat komunikační dovednosti. Některé příklady můžete použít rovnou, jiné si snadno pozměníte tak, aby vyhovovaly vaší konkrétní potřebě.

Mluvník nabízí cca 1500 klíčových hesel a téměř 15000 příkladů nejen stylově neutrálních, ale také hovorových a slangových. Navíc obsahuje kompletní přehled gramatiky spolu se spoustou ilustračních příkladů pro lepší pochopení a zapamatování. Cílem mluvníku není obsáhnout vyčerpávajícím způsobem slovní zásobu, ale poskytnout uživateli množství užitečných informací pro snazší komunikaci v cizím jazyce.

Firma Lingea s.r.o. věří, že mluvník ocení jak začínající a středně pokročilí studenti, kteří potřebují získat praxi a pohotovost ve vyjadřování, tak i pokročilejší uživatelé, kteří zde objeví nejeden nový obrat či zajímavou frázi.



Základní informace
stran 432
klíčových slov tvořících základ slovní zásoby 1 500
užitečných vět a konverzačních obratů 15 000




Související produkty
Lingea - velký německo-český a česko-německý knižní slovník + dárek
Tento slovník je dosud největší u nás vydaný jednosvazkový německo-český a česko-německý slovník. Jde o zcela původní, autorské dílo, snažící se co nejvěrněji zachytit současný psaný i mluvený jazyk. Přes své všeobecné zaměření obsahuje i terminologii z oblasti ekonomiky, práva, vědy a techniky. Určen všem vážným zájemcům - od studentů po učitele a překladatele. Obsahuje 1450 stran, 120000 hesel, 350000 překladů a 80000 příkladů, idiomů a frází.
Naše cena: 890 vč. DPH
Běžná cena: 990,-Kč
Lingea - Německo-český a česko-německý praktický knižní slovník + dárek
Jedná se o autorsky původní slovník. Snahou při jeho tvorbě bylo v co nejhutnější, avšak maximálně přehledné formě postihnout skutečnou slovní zásobu jak češtiny, tak i němčiny. Ačkoliv jde o slovník rozměrem střední, svým obsahem a záběrem se na našem trhu řadí spíše k slovníkům větším. Všechna hesla a významy jsou ověřeny na základě informací z důvěryhodných zdrojů, pečlivě zpracovány a graficky upraveny tak, aby Vám umožnily co nejrychleji nejen najít správný překlad, ale také jej správně použít v daném kontextu. Obsahuje 1250 stran, 80000 hesel, 200000 překladů a 17000 příkladů, idiomů a frází.
Naše cena: 399 vč. DPH
Běžná cena: 479,-Kč
Lingea - KAPESNÍ SLOVNÍK německo-český a česko-německý + dárek
Nejrozsáhlejší kapesní tištěný německo-český a česko-německý slovník na českém trhu. Hesla jsou vybrána a zpracována tak, aby obsahovala slovní zásobu, kterou skutečně můžete v běžném životě použít. 35000 hesel, 42000 významů, 3000 konverzačních frází, přehled gramatiky.
Naše cena: 249 vč. DPH