LANGMaster sleva shop    www.aj.cz/langmaster/product.asp?id=643


Lingea - Německo-český a česko-německý praktický knižní slovník + dárek
  Lingea - Německo-český a česko-německý praktický knižní slovník + dárek   
Cena:  399,-Kč vč. DPH    
Běžná cena:  479,-Kč
Ušetříte:  80,-Kč (16%)
Cena bez DPH: 363,-Kč
DPH: 10%

Jedná se o autorsky původní slovník. Snahou při jeho tvorbě bylo v co nejhutnější, avšak maximálně přehledné formě postihnout skutečnou slovní zásobu jak češtiny, tak i němčiny. Ačkoliv jde o slovník rozměrem střední, svým obsahem a záběrem se na našem trhu řadí spíše k slovníkům větším. Všechna hesla a významy jsou ověřeny na základě informací z důvěryhodných zdrojů, pečlivě zpracovány a graficky upraveny tak, aby Vám umožnily co nejrychleji nejen najít správný překlad, ale také jej správně použít v daném kontextu. Obsahuje 1250 stran, 80000 hesel, 200000 překladů a 17000 příkladů, idiomů a frází.

Kategorie: tištěný slovník
Jazyk: němčina, čeština
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, pokročilí
Zaměření: slovní zásoba
Obsah: 1x tištěný slovník
Výrobce: Lingea s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis
ISBN: 978-80-87062-04-3, 165x115 mm, 1 250 stran

Jedná se o autorsky původní slovník. Snahou při jeho tvorbě bylo v co nejhutnější, avšak maximálně přehledné formě postihnout skutečnou slovní zásobu jak češtiny, tak i němčiny. Ačkoliv jde o slovník rozměrem střední, svým obsahem a záběrem se na našem trhu řadí spíše k slovníkům větším.

Všechna hesla a významy jsou ověřeny na základě informací z důvěryhodných zdrojů, pečlivě zpracovány a graficky upraveny tak, aby Vám umožnily co nejrychleji nejen najít správný překlad, ale také jej správně použít v daném kontextu.

Při práci na německé straně slovníku se vycházelo z nejnovějších německých výkladových slovníků renomovaných nakladatelství jako jsou Duden, Langenscheidt, z řady slovníků frázových sloves, idiomů a slangu, z odborných slovníků a encyklopedií, v neposlední řadě z vlastních korpusových zdrojů a internetu.

Česká strana je založena na vlastním rozsáhlém výkladovém slovníku češtiny, který firma Lingea s.r.o. vytváří již od roku 2001. Tento živý, průběžně aktualizovaný a neustále rozšiřovaný slovník tvoří jednotící základ všech překladových slovníků Lingea, které postupně vydává v knižní i elektronické podobě od roku 2005.

Obsahuje současnou frekvenčně uspořádanou slovní zásobu, nechybí ani nejnovější termíny technické, ekonomické či právní, odrážející technologický pokrok počátku nového tisíciletí či začlenění naší země do Evropské unie.

Firma Lingea s.r.o. věří, že výsledkem jejich práce je skutečně praktický slovník, jehož kvality ocení všichni, kdo pracují s cizím jazykem a chtějí mít k dispozici aktuální slovní zásobu v co nejširším rozsahu.



Základní informace
stran 1 250
hesel 80 000
příkladů, idiomů a frází 17 000
překladů 200 000




Hlavní vlastnosti
- aktuální slovní zásoba věrně odrážející současný psaný i mluvený jazyk
- včetně odborné terminologie a ustálených slovních spojení
- dvoubarevný tisk pro lepší přehlednost hesel
- nezbytný pomocník pro práci, studium i volný čas



Související produkty
Lingea - velký německo-český a česko-německý knižní slovník + dárek
Tento slovník je dosud největší u nás vydaný jednosvazkový německo-český a česko-německý slovník. Jde o zcela původní, autorské dílo, snažící se co nejvěrněji zachytit současný psaný i mluvený jazyk. Přes své všeobecné zaměření obsahuje i terminologii z oblasti ekonomiky, práva, vědy a techniky. Určen všem vážným zájemcům - od studentů po učitele a překladatele. Obsahuje 1450 stran, 120000 hesel, 350000 překladů a 80000 příkladů, idiomů a frází.
Naše cena: 890 vč. DPH
Běžná cena: 990,-Kč
Lingea - Česko-německý mluvník + dárek
Mluvník v sobě spojuje výhody slovníku, konverzační příručky a přehledu gramatických pravidel. Obsahuje abecedně řazená klíčová slova, která pokrývají základ slovní zásoby. V každém hesle pak naleznete množství praktických vět, slovních spojení a idiomů obsahujících dané klíčové slovo. Obsahuje 432 stran, 1500 klíčových slov tvořících základ slovní zásoby, 15000 užitečných vět a konverzačních obratů a přehled německé gramatiky s ilustračními příklady.
Naše cena: 239 vč. DPH
Běžná cena: 249,-Kč
Lingea - KAPESNÍ SLOVNÍK německo-český a česko-německý + dárek
Nejrozsáhlejší kapesní tištěný německo-český a česko-německý slovník na českém trhu. Hesla jsou vybrána a zpracována tak, aby obsahovala slovní zásobu, kterou skutečně můžete v běžném životě použít. 35000 hesel, 42000 významů, 3000 konverzačních frází, přehled gramatiky.
Naše cena: 249 vč. DPH