LANGMaster sleva shop    www.aj.cz/langmaster/product.asp?id=341


EDDICA EuroWord - Němčina + dárek
  EDDICA EuroWord - Němčina + dárek   
Cena:  490,-Kč vč. DPH    
Běžná cena:  690,-Kč
Ušetříte:  200,-Kč (28%)
Cena bez DPH: 405,-Kč
DPH: 21%

Software pro výuku slovní zásoby. Obsahuje více než 5000 ozvučených slov, slovních spojení a příkladových vět. Možnost tvorby vlastních lekcí, vkládání vlastních slovíček a tisku oboustranných výukových kartiček (1x CD-ROM).

Kategorie: výukový CD-ROM
Jazyk: němčina
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, konverzace, výslovnost, poslech
Obsah: 1x CD-ROM
Výrobce: Eddica, spol. s r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Podrobný obsah v PDF formátu a demoverze
EuroWord - Němčina - podrobný obsah v PDF formátu a demoverze




Popis

EuroWord je produkt určen pro výuku vlastní slovní zásoby, kterou si do programu sami vkládáte. Obsahuje více než 4000 profesionálně ozvučených slov a frází řazených podle didaktických pravidel. Dodávaná ozvučená slovní zásoba je kompatibilní s většinou používaných učebnic. Obsahuje rovněž metodickou příručku s podrobným manuálem postupu včetně tipů pro výuku cizího jazyka. Hlavní výhodou této ozvučené slovní zásoby je možnost nejen vidět slovíčko či frázi, ale i slyšet rodilého mluvčího.

Ozvučená slovní zásoba také poskytuje mnohem širší možnosti a variabilitu výuky např. tvorbu vlastních ozvučených audio CD nebo mp3 souborů. Moderní technika nám umožňuje vyrábět si CD na koleně – proč toho nevyužít při studiu jazyka? To poté vozte v autě, nebo discmanu, nebo MP3 playeru a poslouchejte, poslouchejte a zase poslouchejte. Zjistíte, že najednou můžete využít nevyužitý čas k něčemu tak praktickému, jako je výuka cizího jazyka.

Pokud shledáte výuku poslechem atraktivní, nechte si ozvučit vlastní slovíčka. Třeba máte okruh slovní zásoby nebo komunikačních frází, které jste nuceni používat v práci každý den a cítíte, že máte v této oblasti mezery. Proč s tím jednou provždy neskoncovat? Vytvořte si vlastní lekce se slovní zásobou, kterou denně potřebujete.




Komu je určen EuroWord



Jak pracovat s Eurowordem

Způsob práce s EuroWordem je velmi jednoduchý. Pomocí odpovědi na otázku způsobem „Vím, Nevím“ je možno si slovíčka protřídit na ta, která Vám dobře “utkvěla” v paměti a ta, na která se potřebujete koncentrovat. V podstatě jde o velmi jednoduchý o to však účinnější memo organizer, který plně nahrazuje klasický způsob výuky slovní zásoby.

Nejprve si slovíčka přepište do nové lekce, nebo si vyberte slovíčka z databáze a vytvořte si vlastní novou lekci. Poté si pomocí EuroWordu novou slovní zásobu procvičte. Pak se soustřeďte na problémová slovíčka. Občas si také procvičte všechna slovíčka. Vytiskněte si do práce papír s těmi slovíčky, které Vám dělají problémy. Udělejte si audiostopu a tu pak poslouchejte cestou do práce. Najednou zjistíte, že Vaše slovní zásoba se rychle rozšířila a zejména, že naučené slovíčka máte v dlouhodobé paměti což je pro pokrok ve výuce velmi důležité.




Výjimečné vlastnosti - 10 důvodů proč volit právě EuroWord



Funkce softwaru



EuroWord můžete používat

CD-ROM obsahuje software pro výuku, procvičování, zkoušení slovní zásoby a tvorbu audio CD.




Obsah

Ozvučená slovní zásoba v tomto balení je kompatibilní z více než 80% s nejběžněji používanými učebnice pro výuku cizích jazyků např. Němčina pro samouky, Sprechen Sie Deutsch. Níže uvedené členění je možné jednoduše přizpůsobit vlastním potřebám.





Autorem tohoto produktu je společnost Eddica provozující mimo jiné jazykovou školu v Ostravě, kde se můžete zapsat do kurzů angličtiny.