LANGMaster sleva shop    www.aj.cz/langmaster/product.asp?id=190


LANGMaster Italština ESPRESSO - kurz + dárek
  LANGMaster Italština ESPRESSO - kurz + dárek   
Cena:  2099,-Kč vč. DPH    
Běžná cena:  2499,-Kč
Ušetříte:  400,-Kč (16%)
Cena bez DPH: 1735,-Kč
DPH: 21%

Kompletní kurz italštiny je založen na nejnovějších učebnicích italštiny Espresso nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH, které byly upraveny pro výuku pomocí počítače a rozšířeny o další cvičení. Kurz používá technologii rozpoznávání řeči IBM ViaVoice a díky ní je možné nejen aplikaci, ale i řadu cvičení ovládat hlasovými povely v italštině. Kurz obsahuje 185 hodin intenzivní výuky, NAVÍC ZDARMA sluchátka s mikrofonem (4x CD-ROM).

Kategorie: výukový CD-ROM
Jazyk: italština
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, gramatika, poslech a porozumění, výslovnost
Obsah: 4x CD-ROM
Výrobce: LANGMaster International, s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis produktu LANGMaster Italština ESPRESSO - kurz
Kompletní kurz italštiny je založen na nejnovější učebnici italštiny Espresso nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH, které byly upraveny pro výuku pomocí počítače a rozšířeny o další cvičení. Kurz používá technologii rozpoznávání řeči IBM ViaVoice a díky ní je možné nejen aplikaci, ale i řadu cvičení ovládat hlasovými povely v italštině.

Při výuce můžete postupovat podle předem připraveného výukového plánu nebo podle vlastního uvážení vybírat lekce a stránky. Data kurzu jsou mezi sebou důsledně provázána, takže když děláte cvičení, můžete se jedním klepnutím myši podívat na gramatický výklad nebo související cvičení.

Klíčem k efektivnímu učení je správné načasování opakování, které nesmí přijít příliš pozdě (už si nebudeme nic pamatovat) ani příliš brzy (budeme opakovat zbytečně často). K učení italských slovíček a frází slouží metoda RE-WISE, jejímž úkolem je zachovat ve studentově paměti co nejvíce znalostí a zároveň minimalizovat počet nutných opakování.

Nezbytným prvkem výuky jazyka je nácvik správné výslovnosti. Pomocí zobrazených hlasových křivek se můžete naučit mluvit tak, aby vám rozuměli i rodilí mluvčí.

Aplikace používá nejnovější softwarové technologie. Modulární uspořádání a otevřenost systému umožňují jeho využití nejen pro jazykové vzdělávání, ale obecně pro tvorbu výukových multimediálních programů.



Hlavní rysy
KURZY
Moderní učebnice
Výklad gramatiky
italsko-české glosáře
Nácvik správné výslovnosti

GRAMATIKA

GLOSÁŘ



Náhledy designu
Italština ESPRESSO




Obsah
Instalační CD pro LANGMaster eduExplorer
Toto instalační CD slouží k nainstalování titulů edice LANGMaster, které používají k prohlížení dat aplikaci eduExplorer.

Italština ESPRESSO - Začátečníci
Stránek: 360
Cvičení: 287
Audionahrávek: 63
Hodin výuky: 70
Slovíček a frází: 1870
Obrázků a fotografií: 608

Italština ESPRESSO - Středně pokročili
Stránek: 326
Cvičení: 276
Audionahrávek: 43
Hodin výuky: 60
Slovíček a frází: 1694
Obrázků a fotografií: 436

Italština ESPRESSO - Pokročili
Stránek: 338
Cvičení: 290
Audionahrávek: 33
Hodin výuky: 63
Slovíček a frází: 1924
Obrázků a fotografií: 437





Jak se LANGMaster liší od běžných výukových kurzů?



Minimální požadavky na systém
PC Pentium 166 MHz, 64 MB RAM
100 MB volného místa na disku
rozlišení 800x600, High Color (16bit)
CD-ROM mechanika (8-rychlostní)
zvuková karta (SB kompatibilní)
mikrofon (u jazykových kurzů)
Microsoft Internet Explorer 5.5 (je součástí instalačního CD-ROM)
Windows 95, 98, ME, 2000, XP, NT 4.0, Vista




Související produkty
LANGMaster Italština - Poslechy nejen na cesty (3x audio CD) + dárek
Jedná se o doplňkovou zvukovou cvičebnici italštiny na třech audio CD, kterou můžete použit samostatně, ale především jako rozšíření titulů Italština ESPRESSO a Italština EXPRESS. Cvičebnice je namluvena špičkovými rodilými mluvčími v zahraničních nahrávacích studiích. Každé audio CD obsahuje úvodní promluvy v češtině tak, abyste věděli, jak s jednotlivými částmi pracovat. Pomocí této zvukové cvičebnice si především zlepšíte porozumění, rozšíříte slovní zásobu a zlepšíte výslovnost.
Naše cena: 499 vč. DPH
LANGMaster Italština ESPRESSO v hrsti (4x CD-ROM, 3x audio CD) + dárek
Kompletní kurz italštiny pro začátečníky až pokročilé s překladovým glosářem. Audio cvičebnice na cesty jako BONUS. Zdarma sluchátka s mikrofonem (4x CD-ROM, 3x audio CD).
Naše cena: 2399 vč. DPH
Běžná cena: 2998,-Kč




Dále doporučujeme
Přehled produktů, které si zákazníci často kupují spolu s produktem LANGMaster Italština ESPRESSO - kurz + dárek:

EDDICA Italština do ucha - pack 5CD + dárek
Audio učebnice italštiny na CD jsou založeny na principu poslechu a porozumění. Stručné, ale výstižné vysvětlení gramatických jevů, poslech příkladů a následný poslech vět namluvených rodilým mluvčím. Nahrávky v provedení: italská věta namluvená rodilým mluvčím - krátká pauza - český překlad. Páté – softwarové CD – obsahuje všechny nahrávky z audio CD ve formátu MP3 a dále umožňuje uživateli aktivní procvičování, tvorbu vlastních audiostop, různé tiskové výstupy... (4x audio CD, 1x CD-ROM, tištěný booklet s textem k audio CD).
Naše cena: 599 vč. DPH
Běžná cena: 690,-Kč