LANGMaster sleva shop    www.aj.cz/langmaster/product.asp?id=846


LANGMaster Angličtina EXTR@ - interaktivní jazykový videokurz pro DVD přehrávač + dárek
  LANGMaster Angličtina EXTR@ - interaktivní jazykový videokurz pro DVD přehrávač + dárek   
Cena:  2499,-Kč vč. DPH       Prodej ukončen, produkt se už nevyrábí a nebude skladem!
Běžná cena:  2999,-Kč
Ušetříte:  500,-Kč (16%)
Cena bez DPH: 2065,-Kč
DPH: 21%

Interaktivní jazykový videokurz pro DVD přehrávač je moderním kurzem, který Vás naučí používat současnou angličtinu zábavnou a vtipnou formou. Základem kurzu je 30 filmových sitcom epizod, které možná znáte i z české televize, a které Vám přináší britská filmová společnost Channel 4. Pro začátečníky až středně pokročilé (6x DVD film, celkem 12,5 hodin videa, české a anglické titulky).

Kategorie: výukový DVD film
Jazyk: angličtina
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, poslech a porozumění, výslovnost
Obsah: 6x DVD film
Výrobce: LANGMaster International, s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)



Produktový leták kurzu LANGMaster Angličtina EXTR@ ke stažení (PDF)


Videoukázky ve formátu WMV (Windows Media Video)
Ukázka z prvního DVD

Ukázka z druhého DVD

Ukázka z třetího DVD

Ukázka ze čtvrtého DVD

Z pohodlí Vašeho obývacího pokoje poznáte čtveřici mladých lidí ve věku kolem dvaceti let – Bridget, Annie, Hectora a Nicka – a prožijete s nimi spoustu komických situací, jejich lásky i životní strasti.

Každá epizoda je doplněna o interaktivní cvičení a rodilými mluvčími namluvený slovníček. Všechny dialogy jsou napsány tak, aby byly srozumitelné a přitom velmi nápadité a vtipné. Navíc si při přehrávání každé epizody můžete zapnout české, slovenské nebo anglické titulky.





Ukázka části první epizody
Ukázka části první epizody Hector’s Arrival z DVD filmu extr@ English. Kvalita videoukázky je snížena na rozlišení vhodné pro pomalejší internetová připojení.

Get the Flash Player to see this player.




Popis produktu Angličtina EXTR@ - interaktivní jazykový videokurz pro DVD přehrávač
Originální interaktivní videokurz angličtiny Extr@ je moderním kurzem, který Vás naučí používat současnou angličtinu zábavnou a vtipnou formou. Základem kurzu je 30 filmových „sitcom“ epizod, které možná znáte i z české televize, a které Vám přináší britská filmová společnost Channel 4. Z pohodlí Vašeho obývacího pokoje poznáte čtveřici mladých lidí ve věku od 19 do 22 let – Bridget, Annie, Hectora a Nicka – a prožijete s nimi spoustu komických situací, jejich lásky i životní strasti. Každá epizoda je doplněna o interaktivní cvičení a rodilými mluvčími namluvený slovníček. Všechny dialogy jsou napsány tak, aby byly srozumitelné a přitom velmi nápadité a vtipné. Navíc si při přehrávání každé epizody můžete zapnout české nebo anglické titulky.


Výukový obsah:

Sitcom epizody

Základem děje 30 filmových epizod jsou příběhy čtveřice mladých lidí ve věku od 19 do 22 let - Bridget, Annie, Hectora a Nicka. Bridget a Annie žijí ve společném bytě v Londýně a Nick je jejich soused. Jejich vzájemnou pohodu však naruší překvapivý příjezd Hektora, který umí jen velmi málo anglicky. Od té doby se vše začne ubírat špatným směrem… Nebo dobrým?! Právě Hektorova snaha používat správnou angličtinu je základem celé dynamiky kurzu. Navíc, si při přehrávání každé epizody můžete zapnout jak české, tak anglické titulky.


Interaktivní cvičení

Každá ze 30 epizod je doplněna o tři typy interaktivních cvičení, které můžete pohodlně ovládat pomocí Vašeho dálkového ovladače. Každé cvičení se skládá z pěti ozvučených kontextových otázek. Celkem je pro Vás připraveno 450 otázek.


Ozvučený slovníček

Každá ze 30 epizod je navíc doplněna o slovníček nových slov, která byla v dané epizodě použity. Každé z těchto slovíček je přeloženo do češtiny a namluveno rodilým mluvčím. Výběr slovíček, překlad a ozvučení můžete pohodlně ovládat pomocí Vašeho dálkového ovladače. Celkem je k dispozici 2163 slovíček.


Náhledy designu produktu Angličtina EXTR@ - interaktivní jazykový videokurz pro DVD přehrávač
Angličtina EXTR@ - interaktivní jazykový videokurz pro DVD přehrávač

Angličtina EXTR@ - interaktivní jazykový videokurz pro DVD přehrávač

Angličtina EXTR@ - interaktivní jazykový videokurz pro DVD přehrávač

Angličtina EXTR@ - interaktivní jazykový videokurz pro DVD přehrávač



Minimální požadavky na systém
DVD-VIDEO přehrávač


Pro použití v osobním počítači:

Operační systém Windows 9x/ME/XP/Vista
Procesor Pentium III 600 MHz nebo vyšší
DVD-ROM mechanika
Reproduktory nebo sluchátka
Software pro přehrávání DVD–VIDEO
Myš

Angličtina EXTR@ - interaktivní jazykový videokurz pro DVD přehrávač





Tisková konference pořádaná k uvedení nových jazykových kurzů LANGMaster na český trh
Datum: 18.9.2008

LANGMaster uvádí čtyři novinky pro výuku angličtiny

Společnost LANGMaster International, přední výrobce a dodavatel multimediálních jazykových kurzů a e-learningu v České republice i v zahraničí, zásadním způsobem rozšiřuje svou nabídku interaktivních kurzů pro výuku angličtiny. Jedná se o tři elektronické kurzy nejnovější generace založené na světově velmi oblíbených kurzech nejvyšší kvality od vydavatelství Cambridge University Press, Macmillan Heinemann ELT (Oxford). Čtvrtým produktem je interaktivní videokurz angličtiny pro domácí DVD přehrávače od britské filmové společnosti Channel 4.

Jde o zcela nové kurzy LANGMaster 24/7 Angličtina Cambridge – interaktivní jazykový kurz, LANGMaster 24/7 Business English – kurz obchodní angličtiny, LANGMaster 24/7 Angličtina Teen Talk – kurz angličtiny pro teenagery a LANGMaster Angličtina EXTR@ – velmi inovativní interaktivní jazykový videokurz pro DVD přehrávače. Kurzy Edice 24/7 byly připraveny ve spolupráci se společností Young Digital Planet (Polsko) a videokurz EXTR@ se společností Macron Software (Česká republika) a Channel 4 (Velká Británie).

Klíčovou vlastností kurzů je jejich široký záběr. V evropském vzdělávacím rámci dohromady pokrývají úrovně A1, A2, B1, B2 a jednotlivé kurzy jsou doporučené pro efektivní přípravu k mezinárodním zkouškám KET – Key English Test, PET – Preliminary English Test, FCE – First Certificate in English a BEC – Business English Certificate.

Kurzy Edice 24/7 jsou založené na nejmodernějších technologiích, podporují Macromedia FLASH a obsahují kvalitní systém rozpoznávání řeči lingSDK od společnosti LingCom. Kurzy obsahují stovky interaktivních cvičení, k nimž nabízí moderní výukové nástroje, jakými jsou výukové plány, editor lekcí, systém analýzy řeči, rozřazovací a kontrolní testy, systém sledování pokroku ve výuce, vyhledávání, poznámky a další. Kurzy samozřejmě obsahují potřebná rozšíření a doplňky, jakými jsou slovník, fráze, gramatika, videofilmy, audio cvičení, jazykové hry a podobně. Kurz Angličtina EXTR@ je prvním interaktivním videokurzem v nabídce LANGMaster, který je určen pro běžné DVD přehrávače, a který nabízí interaktivitu srovnatelnou s kurzy pro počítač. Tím umožňuje studium z pohodlí obývacího pokoje.

Kurzy LANGMaster 24/7 Angličtina Cambridge (3x CD-ROM) a LANGMaster 24/7 Business English (1x CD-ROM) jsou dodávány za doporučenou koncovou cenu 3 999 Kč vč. DPH, kurz LANGMaster 24/7 Angličtina Teen Talk (2x CD-ROM) za 1 999 Kč vč. DPH, Angličtina EXTR@ (6x DVD-VIDEO) za 2 999 Kč vč. DPH a jsou dostupné u výrobce společnosti LANGMaster, v distribuční síti po celé ČR a zanedlouho také na Slovensku. Každé balení Extra edice 24/7 obsahuje odpovídající počet médií a sluchátka s mikrofonem. Kurzy Edice 24/7 splňují doporučení SCORM 1.2 a jsou tak připraveny i pro využití v e-learningových systémech.


O společnosti LANGMaster International

Od svého založení vyvíjí a dodává multimediální vzdělávací systémy pro výuku jazyků na osobních počítačích pod názvem LANGMaster. Nyní je nejvýznamnějším vydavatelem vzdělávacích multimediálních produktů v České republice a patří mezi přední světové společnosti zabývající se multimediální výukou jazyků. V současné době jsou produkty dostupné v 25 jazykových verzích ve více než 70 zemích světa. V roce 2008 překročil prodej 4 500 000 prodaných titulů v mezinárodním měřítku. Již v roce 2004 společnost významně rozšířila nabídku svých kurzů a služeb také pro společnosti, které mají zájem o implementaci e-learningových kurzů do LMS systémů, o výrobu specializovaných elektronických kurzů a výrobu Tailor made CD/DVD.

Cílem společnosti LANGMaster International je zkvalitnění vzdělávání lidí prostřednictvím informačních technologií nejvyšší úrovně. Produkty LANGMaster využívají nejmodernější didaktické, vzdělávací a technologické principy, aby tak přispěly k zefektivnění celoživotního vzdělávacího procesu na úrovni jednotlivců, škol, firem a institucí.



Kompletní přepis textů všech epizod
Programme summaries (PDF 124KB)
Programme summaries (Word 132KB)


Episode PDF Word
Episode 1 Hector's Arrival (PDF 124kB) Hector's Arrival (Word 124kB)
Episode 2 Hector Goes Shopping (PDF 136kB) Hector Goes Shopping (Word 124kB)
Episode 3 Hector Has A Date (PDF 128kB) Hector Has A Date (Word 120kB)
Episode 4 Hector Looks For A Job (PDF 124kB) Hector Looks For A Job (Word 120kB)
Episode 5 A Star Is Born (PDF 80kB) A Star Is Born (Word 96kB)
Episode 6 Bridget Wins The Lottery (PDF 104kB) Bridget Wins The Lottery (Word 108kB)
Episode 7 The Twin (PDF 84kB) The Twin (Word 84kB)
Episode 8 The Landlady's Cousin (PDF 92kB) The Landlady's Cousin (Word 92kB)
Episode 9 Jobs For The Boys (PDF 108kB) Jobs For The Boys (Word 108kB)
Episode 10 Annie's Protest (PDF 108kB) Annie's Protest (Word 112kB)
Episode 11 Holiday Time (PDF 96kB) Holiday Time (Word 116kB)
Episode 12 Football Crazy (PDF 108kB) Football Crazy (Word 116kB)
Episode 13 A Wedding In The Air (PDF 128kB) A Wedding In The Air (Word 100kB)
Episode 14 Changes (PDF 112kB) Changes (Word 112kB)
Episode 15 The Bouncer (PDF 92kB) The Bouncer (Word 116kB)
Episode 16 Uncle Nick (PDF 100kB) Uncle Nick (Word 100kB)
Episode 17 Cyber Stress (PDF 108kB) Cyber Stress (Word 112kB)
Episode 18 Just The Ticket (PDF 100kB) Just The Ticket (Word 108kB)
Episode 19 Kung Fu Fighting (PDF 120kB) Kung Fu Fighting (Word 116kB)
Episode 20 Every Dog Has Its Day (PDF 120kB) Every Dog Has Its Day (Word 116kB)
Episode 21 The Entertainers (PDF 112kB) The Entertainers (Word 116kB)
Episode 22 Haunting At Halloween (PDF 108kB) Haunting At Halloween (Word 108kB)
Episode 23 Truth Or Dare (PDF 104kB) Truth Or Dare (Word 120kB)
Episode 24 Pilot Nick (PDF 112kB) Pilot Nick (Word 112kB)
Episode 25 Art (PDF 100kB) Art (Word 104kB)
Episode 26 Alibi (PDF 128kB) Alibi (Word 108kB)
Episode 27 Can You Live Without (PDF 112kB) Can You Live Without (Word 108kB)
Episode 28 Christmas (PDF 152kB) Christmas (Word 120kB)
Episode 29 Camping (PDF 168kB) Camping (Word 124kB)
Episode 30 Love Hurts (PDF 132kB) Love Hurts (Word 112kB)




Související produkty
LANGMaster Angličtina - ENGLISH ELEMENTS - kurz a studijní slovník + dárek
Kompletní kurz angličtiny je založen na nejnovější řadě učebnic angličtiny ENGLISH ELEMENTS nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH, která byla upravena pro výuku pomocí počítače a rozšířena o další cvičení. Kurz používá technologii rozpoznávání řeči IBM ViaVoice a díky ní je možné nejen aplikaci, ale i řadu cvičení ovládat hlasovými povely v angličtině. Kurz pokrývá přibližně 3 roky intenzivního studia angličtiny, je určen pro začátečníky až pokročilé, NAVÍC ZDARMA sluchátka s mikrofonem (7x CD-ROM).
Naše cena: 2499 vč. DPH
Běžná cena: 2999,-Kč




Dále doporučujeme
Přehled produktů, které si zákazníci často kupují spolu s produktem LANGMaster Angličtina EXTR@ - interaktivní jazykový videokurz pro DVD přehrávač + dárek:

Lingea Lexicon 5 Anglický slovník Platinum - ozvučený + dárek
Nová generace elektronického slovníku Lexicon. Verze Platinum je nejobsáhlejší anglický slovník, jaký kdy byl u nás vytvořen. 120 tisíc anglických a přes 100 tisíc českých hesel, k tomu téměř 200 tisíc slovních spojení, idiomů, frází a příkladů reálného jazyka. Kdyby byl vydán knižně ve stejném formátu jako Lingea Anglický velký slovník, čítal by na 3500 stran. Rozsahem je tedy větší než kdysi největší slovníky autorů Hais-Hodek či Pynsent-Poldauf, které navíc převyšuje svou aktuálností. Obsahuje: 946000 překladů, 356000 významů, 220000 hesel, 188000 vazeb, příkladů a frází, 70000 ozvučených hesel. Mezi doplňkové informace patří ustálená spojení, idiomatické obraty, příkladové věty pro demonstraci užití ekvivalentů, upřesňující poznámky v závorkách, synonyma a antonyma slov, valence jednotlivých sloves, stylové a oborové charakteristiky, přepis výslovnosti hesel doprovázený jejich ozvučením v CD kvalitě hlasem rodilého mluvčího atd. Svým rozsahem přibližně o 25% převyšuje vydanou knižní verzi čítající 1568 stran. Pět let vývoje dat přispělo k výraznému zkvalitnění obsahu. Byla doplněna další praktická a frekventovaná hesla, která v jiných slovnících většinou nenajdete (1x CD-ROM).
Naše cena: 2690 vč. DPH
Běžná cena: 3990,-Kč
Ozvučený kapesní překladač SENCOR SDN 440T + dárek
Ozvučený ANGLICKO - NĚMECKO - ČESKO - SLOVENSKÝ SLOVNÍK v kapesním překladači s více než 650.000 slovy. Obsahuje obecné, lékařské, technické, právní a obchodní výrazy, včetně slangových výrazů, elektronický průvodce anglickou, gramatikou, výběr z 200 nejpoužívanějších amerických a německých idiomů, více než 1.100 užitečných frází pro denní komunikaci, anglická a německá nepravidelná slovesa. Výslovnost anglických a německých slov.
Naše cena: 1089 vč. DPH