LANGMaster sleva shop    www.aj.cz/langmaster/product.asp?id=81


LANGMaster Němčina TANGRAM - kurz a německý studijní slovník Lexicon + dárek
  LANGMaster Němčina TANGRAM - kurz a německý studijní slovník Lexicon + dárek   
Cena:  2499,-Kč vč. DPH       Prodej ukončen, produkt se už nevyrábí a nebude skladem!
Běžná cena:  2999,-Kč
Ušetříte:  500,-Kč (16%)
Cena bez DPH: 2065,-Kč
DPH: 21%

Kurzy jsou určeny všem zájemcům o zvládnutí německého jazyka - od začátečníků přes středně pokročilé až po pokročilé. Díky systému rozpoznávání řeči IBM ViaVoice lze aplikaci a řadu cvičení ovládat hlasem - práce je tak jednodušší, efektivnější i zábavnější. Kurz spolupracuje s ozvučeným česko-německým a německo-českým slovníkem Lexicon, NAVÍC ZDARMA sluchátka s mikrofonem (5x CD-ROM).

Kategorie: výukový CD-ROM, slovník
Jazyk: němčina
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, gramatika, poslech a porozumění, výslovnost, čtení, psaní, opakování
Obsah: 5x CD-ROM
Výrobce: LANGMaster International, s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis produktu LANGMaster Němčina TANGRAM
Kompletní kurz němčiny je založen na nejnovější učebnici němčiny TANGRAM nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH, která byla upravena pro výuku pomocí počítače a rozšířena o další cvičení a testy. Kurz používá technologii rozpoznávání řeči IBM ViaVoice a díky ní je možné nejen aplikaci, ale i řadu cvičení ovládat hlasovými povely v německém jazyce.

Při výuce můžete postupovat podle předem připraveného výukového plánu nebo podle vlastního uvážení vybírat lekce a stránky. Data kurzu jsou mezi sebou důsledně provázána, takže když děláte cvičení, můžete se jedním klepnutím myši podívat na gramatický výklad nebo související cvičení.

Kurz spolupracuje s kvalitním německým studijním slovníkem - klepnutím myší na neznámé slovíčko se toto slovíčko samo ve slovníku vyhledá. Dokonce můžete slovíčko jenom říci do mikrofonu a hned se najde.

Klíčem k efektivnímu učení je správné načasování opakování, které nesmí přijít příliš pozdě (už si nebudeme nic pamatovat) ani příliš brzy (budeme opakovat zbytečně často). K učení německých slovíček a frází slouží metoda RE-WISE, jejímž úkolem je zachovat ve studentově paměti co nejvíce znalostí a zároveň minimalizovat počet nutných opakování.

Nezbytným prvkem výuky jazyka je nácvik správné výslovnosti. Pomocí zobrazených hlasových křivek se můžete naučit mluvit tak, aby vám rozuměli i rodilí mluvčí.

Aplikace používá nejnovější softwarové technologie. Modulární uspořádání a otevřenost systému umožňují jeho využití nejen pro jazykové vzdělávání, ale obecně pro tvorbu výukových multimediálních programů.



Hlavní rysy
KURZY
SLOVNÍK


Náhledy designu
TANGRAM - kurzy a studijní slovník TANGRAM - kurzy a studijní slovník TANGRAM - kurzy a studijní slovník



TANGRAM - kurzy a studijní slovník TANGRAM - kurzy a studijní slovník TANGRAM - kurzy a studijní slovník



TANGRAM - kurzy a studijní slovník TANGRAM - kurzy a studijní slovník TANGRAM - kurzy a studijní slovník



TANGRAM - kurzy a studijní slovník




Obsahuje CD-ROMy

TANGRAM kurzy


Německý studijní slovník LEXICON


Instalační CD-ROM



Kurz němčiny pro začátečníky (cca 180 hodin intenzivní výuky) je založen na učebnici němčiny TANGRAM nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH. Učebnice byla upravena pro výuku pomocí počítače a rozšířena o další cvičení a testy. Najdete zde 1 000 cvičení a testů, naučíte se 6 000 slovíček a frází. Součástí je výklad gramatiky a německo-český glosář.

Kurz němčiny pro středně pokročilé (cca 130 hodin intenzivní výuky) je založen na učebnici němčiny TANGRAM nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH. Učebnice byla upravena pro výuku pomocí počítače a rozšířena o další cvičení a testy. Najdete zde 800 cvičení a testů, naučíte se 6 000 slovíček a frází. Součástí je výklad gramatiky a německo-český glosář.

Kurz němčiny pro pokročilé a příprava na zkoušku Zertifikat Deutsch (cca 60 hodin intenzivní výuky) je založen na učebnici němčiny TANGRAM nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH. Učebnice byla upravena pro výuku pomocí počítače a rozšířena o další cvičení a testy. Najdete zde 300 cvičení a testů, modelová cvičení a tipy na úspěšné složení Zertifikat Deutsch.



Poznámky učitele
Obecný popis
Učební soubor TANGRAM - kurzy a studijní slovník slouží ke zvládnutí německého jazyka a důkladné přípravě na zkoušku Zertifikat Deutsch, která odpovídá požadavkům Evropské rady na zkoušku jazykové úrovně B1. Třetí díl kompletu, Tangram Zertifikat Deutsch, je intenzivní přípravou k této zkoušce nejen po obsahové, ale i po formální stránce. Kdo systematicky a poctivě absolvuje přípravu ke zkoušce za pomoci tohoto produktu, zaručeně nebude během zkoušky zaskočen a může si být jist tím, že ji úspěšně absolvuje.

Přehled výukové látky
Kompletní kurzy TANGRAM zahrnují tři úrovně. První dvě sestávají vždy z 12 lekcí, z nichž dvě jsou opakovací (v polovině a na konci úrovně). Poslední úroveň představuje pokročilou přípravu na zkoušku Zertifikat Deutsch a skládá se ze 6 lekcí. Poslední z nich obsahuje modelové testy.

Tangram 1
Tato část obsahuje celkem 12 lekcí a představuje úvodní kurz němčiny. Z gramatických jevů, jež jsou zde probrány, lze vyjmenovat např. perfektum pravidelných a nepravidelných sloves, skloňování přídavných jmen, použití číslovek či základní typy tázacích vět.

Tangram 2
Druhý oddíl zahrnuje kurz němčiny pro pokročilejší a opět je složen z 12 lekcí. Z probrané látky můžeme uvést např. trpný rod sloves v různých časech, slabé skloňování, použití různých typů vedlejších vět či vztažné věty a zájmena.

Zertifikat Deutsch
Poslední část představuje velmi pokročilou výuku, jejíž absolvování směřuje ke zvládnutí obtíží zkoušky Zertifikat Deutsch. Lekcí je pouze 6 a klíčovou částí je poslední z nich, jež modeluje proces samotné zkoušky.



Metodické pokyny k výuce
1. Cílová skupina
Kurzy TANGRAM jsou určeny mládeži i dospělým, začátečníkům i pokročilým, hodí se pro studium ve škole i doma, ve večerních kurzech, na univerzitách, soukromých jazykových školách a dalších institucích, které vyučují němčině jako cizímu jazyku.

2. Cíl výuky
Tento nový kurz připravuje uživatele ve třech dílech (Tangram 1, Tangram 2 a Tangram Zertifikat Deutsch) k mezinárodně uznávané zkoušce Zertifikat Deutsch. Umožňuje úspěšně dosáhnout globálního cíle - schopnosti komunikovat v německy hovořící společnosti.

3. TANGRAM je komunikativní a systematický učební soubor
Hlavním cílem výuky je komunikativní kompetence (schopnost domluvit se). Poslechové texty, texty určené ke čtení a rozmanitá cvičení obsahují každodenní živý jazyk a vybízejí uživatele ke kreativnímu osvojení učiva a jazyka. TANGRAM přehledným způsobem nabízí učivo a různorodé pomůcky pro jeho zvládnutí: informační tabulky, shrnutí nové látky každé lekce (nazvané "Kurz und bündig"), označení větných přízvuků a intonace, přehledný systém odkazů.

4. TANGRAM je přehledný a flexibilní
Každá lekce se dělí do několika oddílů a každý oddíl je věnován určitému tématu. Jeho kompletní metodické zpracování obsahuje prezentaci nových jazykových jevů v kontextu, úkoly vztahující se k textům s novým učivem, práci s novou slovní zásobou a novými strukturami na principu řízeného samostatného objevování, návody ke tvoření dialogů. Uživatelé si sami vypracovávají gramatická pravidla a pravidla výslovnosti a následně je aplikují v komunikativních situacích.

Výuku je možné flexibilně přizpůsobit zvyklostem a cíli uživatele. Titul umožňuje jak práci podle předem připraveného úplného učebního plánu, tak i individuální práci na jednotlivých cvičeních. Uživatel, který si ukládá svá data na Internetu, se může střídavě učit na více počítačích, například v zaměstnání i doma.

5. Strategie výuky
Od počátku se zavádí systematický trénink základních dovedností (poslech a čtení s porozuměním, mluvení a psaní), vyváženě se nabízejí prvky napodobování a poznávání, vhodná slovní zásoba a gramatika, nácvik výslovnosti a intonace a dále nácvik technik důležitých pro samostudium. Titul tak svou vyvážeností vychází vstříc potřebám uživatelů různého zaměření.

Pravidelným opakováním látky mezi lekcemi mohou uživatelé poznat vlastní pokrok a odstranit případné nedostatky. "Lerntipy" a doporučení postupně vedou uživatele k co možná nejekonomičtějšímu osvojení látky a k samostatnému učení. Pravidelně se opakující součásti každé lekce usnadňují orientaci při práci s učebním materiálem a jazykem.

6. Rozmanitost a kreativita
Výuka s kurzy TANGRAM je rozmanitá a kreativní. Zahrnuje různé typy cvičení a kromě nich ještě písně, rapy a rýmy, které hravou formou umožňují přístup k němčině. "Der Ton macht die Musik" - právě v této části se setkáváme se zvukem německého jazyka: s rapem, písněmi a rýmy, které kreativním způsobem ještě jednou zprostředkovávají uživateli slovní zásobu a struktury dané lekce. Silná rytmizace zde zdůrazňuje příslušnost němčiny k přízvučným jazykům. Jednotlivé hlásky jsou systematicky procvičovány v kontextu slov, vět, malých dialogů a veršů, zohledňuje se vztah mezi psaním a výslovností, a to vše prostřednictvím slovní zásoby a struktur probraných lekcí.

Nuance a varianty německého jazyka (například: Jak sdělím telefonní číslo a své jméno?, Co učiní otázky přívětivějšími?, použití částic) se uvádějí již od první lekce. Opětovně se zdůrazňují a připomínají důležité jazykové zvláštnosti.

7. Prvky výuky
7.1. Texty
Autentický text ke čtení se nachází v každé lekci, prohlubuje její téma a předkládá další reálie ze všedního života v německy mluvících zemích. Slovní zásoba a struktury těchto textů přesahují dosažený stupeň jazykových znalostí. Texty jsou tedy obtížné, ale zadávání úkolů je jednoduché. Tím je cíleně podporován rozvoj různých čtenářských strategií (například informativní a podrobné čtení): uživatelé mají být od počátku konfrontováni s cizojazyčnými každodenními situacemi, mají se umět zorientovat v obtížném textu a vyčíst z něj důležité informace.

7.2. "Krátce a stručně"
Tento oddíl kompaktně shrnuje obsah lekce. Nachází se vždy na jejím konci a hodí se k orientaci a opakování. Obsahuje krátké dialogy a přehledně uspořádanou novou látku. Důležité výrazy užitečné pro komunikaci jsou tématicky rozčleněny.

7.3. Rady a informace
Práci s učebním materiálem usnadňují graficky zvýrazněné a volně zařazené rady a informace. Jsou to "odrazové můstky" ke komunikaci, obsahují důležité jazykové struktury pro bezprostřední použití, vycházejí z konkrétní jazykové situace, umožňují uživatelům soustředit se na obsah a mít "po ruce" potřebné jazykové prostředky. Nevyžadují žádné hlubší gramatické vysvětlení a v žádném případě nemají být využívány k vysvětlování nové gramatiky.

Vysvětlují se v nich také důležité techniky samostatné práce a s jejich pomocí mohou uživatelé systematickým způsobem zpracovávat novou slovní zásobu a využívat například slovník nebo gramatický přehled.

7.4. Práce s gramatikou
Výsledkem induktivní práce s gramatikou jsou gramatické tabulky. Uživatel za pomoci návodů samostatně vyvozuje gramatická a fonetická pravidla. Postupuje se po malých krocích. Pravidla jsou z didaktických důvodů formulována velmi stručně a odpovídají dosažené jazykové úrovni.

7.5. Kontrola znalostí
Na konci každé lekce se nachází kontrolní test. Obsahuje nejdůležitější učivo lekce. Uživatel si prostřednictvím několika kontrolních cvičení může zjistit, jak dobře zvládl obsah lekce. Při problémech pomáhají uživateli odkazy, které vedou ke cvičením, v nichž bylo testované učivo probíráno.

7.6. Učitelské poznámky
Učitelské poznámky uvádějí podrobné pokyny, které učiteli umožňují diferencovaně plánovat výuku. Jsou to návrhy, členěné do malých kroků, vybídnutí a tipy pro výuku. Učitelské poznámky zohledňují i práci s pomalejšími skupinami žáků. Pro mezinárodní a jazykově homogenní kurzy jsou navrhovány různé varianty. V knižní podobě kurzu jsou pro učitele k dispozici také kopírovací předlohy (pro pracovní listy, fólie a plakáty) a nápady k všestranně použitelným hrám.

7.7. Nácvik fonetiky
Srozumitelná výslovnost a přirozená intonace jsou pro úspěšnou komunikaci často důležitější než gramatická správnost. V těsné souvislosti s nácvikem ostatních dovedností a ve spojitosti s gramatikou a slovní zásobou by proto mělo od počátku probíhat důsledné a cílené procvičování fonetiky. Proto tento titul zahrnuje cvičení typu označování větných přízvuků a melodie vět, rozlišování rytmických a intonačních vzorů, komunikativní jazyková cvičení jako nácvik struktur a běžných výrazových prostředků a samostatné vyvozování pravidel. Důležitou pomůckou jsou pro uživatele transkripce poslechových textů.



Scénáře nasazení
1. Učitel
Kurzy TANGRAM je vhodné využívat zejména v případech, kdy jsou hlavním výukovým materiálem. Vyučující, který pracuje se svými žáky podle jiných učebnic, však také může pro zpestření do výuky zařadit vybrané části: známé písně (Herbert Grönemeyer, Puhdys, Rudi Carell, Heinz Erhardt, Reinhard Mey, Max Raabe, Falco, ...), přirozeně znějící dialogy ("Zu Besuch bei Vera", "Papa, kaufst du mir ein Eis?", "Ich möchte ins Konzert gehen, aber ich muss lernen"), poslechová cvičení ("Die lieben Verwandten", "Freizeit-Trends", Radiosendung "Zeitenwende"), situace ze života ("Wenn der PC streikt!") nebo literární příběhy ("Wie Herr Sebastian Gsangl zum ersten Mal richtig Urlaub gemacht hat.", "Geschichten vom Franz").

Učitel během práce s multimediálním programem vystupuje v roli iniciátora a moderátora, může pomáhat řešit organizační a obsahové problémy, radit s obsluhou programu. Dle vybavení školy je možné několik forem začlenění kurzů do výuky - následně si je blíže popíšeme.

1.1. Individuální práce v multimediální počítačové učebně
Každý žák pracuje na svém počítači vybaveném sluchátky s mikrofonem. Výhodou je, že žáci mohou i během běžné hodiny postupovat individuálním tempem a v případě potřeby se mohou obrátit na učitele. Ten může věnovat více pozornosti slabším či naopak velmi dobrým žákům.

V případě menšího počtu počítačů v učebně je možné třídu rozdělit do skupin. Jedna skupina pracuje na počítačích, ostatní žáci plní jiné úkoly a skupiny se po určité době střídají. Tím se dosáhne vyšší efektivity než v případě běžné výuky.

1.2. Práce v jazykové učebně vybavené jedním počítačem
I v tomto případě lze titul efektivně začlenit do výuky. Můžeme například motivovat rychlejší žáky, kteří jsou s běžným zadaným úkolem hotovi dříve než ostatní. Za pomoci kurzů TANGRAM si potom mohou rozšiřovat své znalosti či rozvíjet jazykové dovednosti. Mohou zpracovávat cvičení zadaná vyučujícím nebo se sami aktivně podílet na výběru nového učiva. Stávají se pak samostatnějšími a zodpovědnějšími.

Z metodického a didaktického hlediska je často smysluplná práce několika žáků u jednoho počítače. Členové skupinky si mohou vzájemně pomáhat, stát se sami sobě učiteli.

Za pomoci projektoru je v jazykové učebně možné využít titul i v plénu (zejména podněty pro konverzační cvičení, předtextová cvičení). Nejjednodušším příkladem využití kurzů v jazykové učebně s jedním počítačem je využití zvukových nahrávek jednotlivých cvičení namísto nepraktických magnetofonových kazet, které patří ke knižnímu vydání.

Pokud se vyučující se žáky dohodne na závazných pravidlech a žáci je budou respektovat, je možné titul využít i ke zkoušení.

2. Žák při samostudiu
Silně motivovaný uživatel může produkt využít k individuálnímu samostudiu. Tento produkt je však zejména vhodný pro domácí přípravu a jako doplněk ke studiu ve škole nebo v jazykovém kurzu.

Samostatným uživatelům můžeme na základě poznatků psychologie učení doporučit vytvoření časového plánu a jeho následné dodržování. Uživatel si vybere příslušnou úroveň, postupuje jednotlivými lekcemi, plní zadané úkoly a na závěr vyplní modelový test. Pokud nemůže stanovený čas dodržet, měl by jej v nejbližším možném termínu nahradit. Při sestavování plánu je třeba dbát na pravidelnost a zásadu učení se po malých krocích. Tomu přispívá také metoda RE-WISE, pomocí které je možné se naučit slovíčka, fráze, vazby, gramatické poučky apod. Důležitým momentem je následné opakování, ke kterému tato metoda přímo vybízí.

Pro začátečníky je určen úplný výukový plán, ve kterém se dle didaktických zásad procházejí postupně všechna cvičení od jednodušších ke složitějším. "Chronickým" začátečníkům či mírně pokročilým lze doporučit zrychlený individuální plán.



Recenze
Hospodářské noviny

Zhruba jeden rok po vydání prvního titulu z řady LANGMaster Němčina TANGRAM, který byl určen pouze pro začátečníky, přichází na trh úplná kolekce pro studium německého jazyka. Společnost LANGMaster International tak umožňuje úspěšným absolventům prvního kurzu plynule pokračovat dalšími dvěma stupni, a zároveň nabízí i modernizované provedení kursu pro začátečníky. Navíc je kurs doplněn česko-německým a německo-českým slovníkem vycházejícím z technologie a dat firmy Lingea. Obsahuje zhruba 75 000 hesel, z nichž 40 000 je namluveno rodilými německými mluvčími. Umožňuje využít pokročilé fulltextové vyhledávání či přehledné zobrazení slovních spojení.
Produkt přináší uživateli veškeré v současné době dostupné moderní technologie výuky, kterými společnost LANGMaster disponuje. Pro bezproblémové zvládnutí výuky slouží studijní plán, jenž zahrnuje jednak optimalizovaný postup při studiu látky, jednak maximálně zjednodušené ovládání při jeho využívání. V kursu je použit i systém pro rozpoznávání hlasového vstupu firmy IBM. Při výuce je možno jej využít nejen pro samotný nácvik výslovnosti, ale také pro ovládání programu. Společnost LANGMaster připravuje na začátek příštího roku podobné kursy angličtiny a němčiny.



Recenze LANGMaster Tangram začátečníci (IT OFFICE Karel Heinige)
V současné době LANGMaster Němčina TANGRAM - kurz a německý studijní slovník Lexicon obsahuje všechny úrovně pokročilosti. Tato recenze se vztahuje pouze k první úrovni, která není samostatně v prodeji.
Ptáte se proč Tangram? Tangram je čínská hra a hlavolam, která obsahuje sedm hracích kamenů a úkolem je vytvořit co nejvíce obrazců.. Učení cizímu jazyku je přirovnáváno osvojování sedmi základních kamenů, kterými jsou: čtení, výslovnost, slovní zásoba, gramatika, porozumění mluvenému slovu, mluvení a psaní.


Nedá mi to a hned na začátku pasuji jinak velmi pěknou krabici, ve které se produkt distribuuje, za nejdobytnější balení, které jsem v souvislosti s recenzemi jazykových produktů měl v ruce. Nejenže se nedal otevřít barevný přebal, ale následně se nedala z přebalu vydolovat ani vnitřní kartónová krabice a vážně jsem uvažoval o použití neobvyklých destrukčních prostředků. Pokud se už do krabice dostanete, najdete uvnitř plastovou krabičku se 4 CD s manuálkem k produktu jako bookletem, sluchátka s mikrofonem, registrační lístek a prezentační CD-ROM LANGmaster.

První ze čtyř disků v krabičce je instalační, další dva jsou kurzy A a B, poslední disk je německý studijní slovník. Na disku kurzu A a na slovníku jsou produktové klíče, které musíte zadat v průběhu instalace, kterou s vaším přispěním provádí průvodce instalací. Správnou funkci programu podmiňuje kromě normálního multimediálního počítače také přítomnost nainstalovaného Microsoft Internet Exploreru verze 5.5 a vyššího. Proto také ten je na instalačním disku. V boji proti používání pirátských kopií se LANGmaster zhlédl v praxi Microsoftu a pro plnou funkčnost programu vyžaduje od uživatelů registraci produktových klíčů, za kterou dostanou aktivační klíč. V opačném případě totiž produkt přestane po 30 dnech fungovat. Jinak doporučuji nainstalovat kompletní verzi, protože vyhledávání a přehrávání zvuků z CD nepříjemně zpomaluje práci při pilování výslovnosti a také vyžadované výměny jednotlivých disků při přechodu mezi jednotlivými částmi programu nejsou ničím příjemným.


Prostředí programu vypadá jako internetový prohlížeč takže by nemělo dělat žádné problémy notorickým brouzdalům po internetu. Podobně jako v jiných moderních výukových programech je i do tohoto produktu integrováno rozpoznávání řeči IBM ViaVoice, takže můžete produkt ovládat hlasem, tedy pokud si správně nacvičíte německou výslovnost.

Kurzy A i B mají po šesti lekcích, šestá je vždy opakovací. Lekce jsou členěny do kapitol, ve kterých jsou probírána slovíčka, gramatika, výslovnost, čtení, psaní, mluvení a porozumění mluvenému textu. V poslední kapitole lekcí jsou testy na prověření znalostí probraného učiva.

Výuku si můžete volit z několika výukových plánů. Jednak je to kompletní plán, který prochází celý kurz od začátku až do konce, a dále pak plán zrychlený, plán testovací a plán pro nácvik výslovnosti. K opakování naučeného slouží plán Re-wise, do kterého zadáváte fakty, které se vyhodnocují a podle výsledků znovu zařazují nebo vyřazují z opakování.


Ke každé výuce jazyků patří práce se slovníkem. Také zde najdete slovník, který umí fulltextově vyhledávat, má přehledné zobrazení hesel, zobrazuje synonyma a jednotlivá slova si můžete poslechnout tak, jak je vyslovuje rodilý mluvčí. Při nainstalovaném IBM ViaVoice pak stačí hledané slovo vyslovit a ono se vyhledá.

Spojení využívání nejprogresivnějších technologií s moderními výukovými metodami dává produktům Tangram perspektivu využití uživateli velkého věkového rozsahu. Program dává velký důraz na správné naučení výslovnosti a intonace, což se normálně může člověk naučit pouze každodenním stykem s lidmi mluvícími daným jazykem. Zde je konverzace s lidmi nahrazena počítačovým prostředím. A svými 180 hodinami intenzivní výuky, šesti hodinami zvukových nahrávek a slovníkem s 75 tisíci hesel, 100 tisíci významy a 40 tisíci namluvených hesel patří interaktivní kurz němčiny Tangram k tomu nejlepšímu, co se dá na trhu s počítačovými jazykovými programy nalézt.



PROČ SE UČIT NĚMECKY ?
  1. PROTOŽE NĚMECKY MLUVÍ VÍCE NEŽ 120 MILIÓNŮ LIDÍ
    Německy se mluví v Rakousku, Německu, ve Švýcarsku, Lichtenštejnsku, Lucembursku, v některých částech Belgie, v severní Itálii a ve východní Francii.

  2. PROTOŽE NĚMČINA JE JEDNÍM Z NEJVÝZNAMNĚJŠÍCH KULTURNÍCH JAZYKŮ
    Německy mluvil a psal např. Goethe, Mozart, Beethoven, Freud, Klimt nebo Einstein a mnoho dalších velkých umělců a vědců.

  3. PROTOŽE NĚMČINA JE KLÍČOVÝM JAZYKEM V EVROPSKÉ UNII
    Znalost němčiny zvyšuje vaše šance na trhu práce.



Minimální požadavky na systém
PC Pentium 166 MHz, 64 MB RAM
30 MB volného místa na disku
rozlišení 800x600, High Color (16bit)
CD-ROM mechanika (8-rychlostní)
zvuková karta (SB kompatibilní)
mikrofon (u jazykových kurzů)
Microsoft Internet Explorer 5 (je součástí instalačního CD-ROM)
Windows 95, 98, ME, 2000, XP, NT 4.0, Vista




Související produkty
LANGMaster Němčina - Poslechy nejen na cesty (5x audio CD) + dárek
Jedná se o doplňkovou zvukovou cvičebnici němčiny na pěti audio CD, kterou můžete použit samostatně, ale především jako rozšíření titulů Němčina TANGRAM a Němčina EXPRESS. Cvičebnice je namluvena špičkovými rodilými mluvčími v zahraničních nahrávacích studiích. Každé audio CD obsahuje úvodní promluvy v češtině tak, abyste věděli, jak s jednotlivými částmi pracovat. Pomocí této zvukové cvičebnice si především zlepšíte porozumění, rozšíříte slovní zásobu a zlepšíte výslovnost.
Naše cena: 599 vč. DPH
LANGMaster Němčina Max Hueber TANGRAM v hrsti (5x CD-ROM, 5x audio CD) + dárek
Kompletní kurz němčiny pro začátečníky až pokročilé s překladovým slovníkem. Audio cvičebnice na cesty jako BONUS. Zdarma sluchátka s mikrofonem (5x CD-ROM, 5x audio CD).
Naše cena: 2799 vč. DPH
Běžná cena: 3598,-Kč




Dále doporučujeme
Přehled produktů, které si zákazníci často kupují spolu s produktem LANGMaster Němčina TANGRAM - kurz a německý studijní slovník Lexicon + dárek:

Ozvučený kapesní překladač SENCOR SDN 440T + dárek
Ozvučený ANGLICKO - NĚMECKO - ČESKO - SLOVENSKÝ SLOVNÍK v kapesním překladači s více než 650.000 slovy. Obsahuje obecné, lékařské, technické, právní a obchodní výrazy, včetně slangových výrazů, elektronický průvodce anglickou, gramatikou, výběr z 200 nejpoužívanějších amerických a německých idiomů, více než 1.100 užitečných frází pro denní komunikaci, anglická a německá nepravidelná slovesa. Výslovnost anglických a německých slov.
Naše cena: 1089 vč. DPH