LANGMaster sleva shop    www.aj.cz/langmaster/product.asp?id=442


EDDICA Anglická komunikace - 2x audio CD + 1x CD-ROM + cvičebnice + dárek
  EDDICA Anglická komunikace - 2x audio CD + 1x CD-ROM + cvičebnice + dárek   
Cena:  399,-Kč vč. DPH    
Běžná cena:  470,-Kč
Ušetříte:  71,-Kč (15%)
Cena bez DPH: 330,-Kč
DPH: 21%

Tento komplet dvou audio CD, softwarového CD a cvičebnice s klíčem Vás hravou a interaktivní metodou seznámí se základy angličtiny, aniž byste se museli biflovat slovíčka nebo pracně studovat gramatiku. Díky svému interaktivnímu charakteru Vás připraví na nejběžnější situace člověka cestujícího do anglicky mluvící země (letiště, hotel, prohlídka města, nakupování a podobně). Vždy je výhodou, když rozumíme alespoň základům řeči dané země, nápisům, umíme se zeptat na cestu, na dopravní spoj a podobně (2x audio CD, 1x CD-ROM, cvičebnice).

Kategorie: výukový audio CD
Jazyk: angličtina
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, konverzace, poslech, výslovnost
Obsah: 2x audio CD, 1x CD-ROM
Výrobce: Eddica, spol. s r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis

První CD - softwarové - obsahuje více než 700 základních slov a frází, které jsou pečlivě vybrány právě za účelem dorozumění se v praktických situacích. Celé „učení“ těchto výrazů je založeno na tom, že si vytvoříte vlastní audio stopy a ty poté opakovaně posloucháte, dokud si daná slova a fráze nezapamatujete. Audiostopy je možno vytvářet s libovolným počtem opakování českého nebo anglického výrazu a s nastavitelnou pauzou. Pochopitelně můžete v programu výrazy i procvičovat, nebo si je vytisknout například na populární oboustranné kartičky.

Druhé dvě CD - audio - s Vámi ve 37 kapitolách procvičí po jednotlivých okruzích to, co jste se naučili pomocí prvního CD. Naučí Vás reagovat v základních situacích, odpovídat na otázky, formulovat požadavky a vytvářet dialogy. CD je sestaveno podle metody 3R - Rozuměj - Reaguj - Rozmluv se - a po jeho zvládnutí budete připraveni na porozumění, reakci i mluvení. CD je namluveno třemi anglickými a dvěma českými mluvčími a při jeho poslechu si určitě užijete i spoustu zábavy.

Cvičebnice s klíčem - obsahuje kromě podrobného návodu, jak s učebnicí pracovat, také všechna cvičení z audio CD v tištěné podobě a nejdůležitější tipy , jak zefektivnit výuku cizího jazyka. V případě potřeby Vám může pomoci i jako stručný průvodce v základních konverzačních situacích.



Obsah





Minimální požadavky na systém
CD audio přehrávač, audio mp3 přehrávač nebo CD-ROM mechanika a zvuková karta




Autorem tohoto produktu je společnost Eddica provozující mimo jiné jazykovou školu v Ostravě, kde se můžete zapsat do kurzů angličtiny.



Dále doporučujeme
Přehled produktů, které si zákazníci často kupují spolu s produktem EDDICA Anglická komunikace - 2x audio CD + 1x CD-ROM + cvičebnice + dárek:

Angličtina - Jednoduše s cédéčkem - 2x audio CD a příručka + dárek
Učebnice, s jejíž pomocí je možné se bez velké námahy naučit slovům, slovním spojením a větám, které se v každodenním styku s anglicky mluvícími cizinci nejčastěji používají. Náplň učebnice tvoří 59 tematicky orientovaných okruhů, které jsou namluveny rodilými mluvčími (anglická věta, český překlad) na dvou CD a otištěny v přiložené brožuře.
Naše cena: 295 vč. DPH
Běžná cena: 299,-Kč