LANGMaster sleva shop    www.aj.cz/langmaster/product.asp?id=304


LANGMaster Angličtina - Poslechy nejen na cesty (5x audio CD) + dárek
  LANGMaster Angličtina - Poslechy nejen na cesty (5x audio CD) + dárek   
Cena:  559,-Kč vč. DPH    
Běžná cena:  599,-Kč
Ušetříte:  40,-Kč (6%)
Cena bez DPH: 462,-Kč
DPH: 21%

Jedná se o doplňkovou zvukovou cvičebnici angličtiny na pěti audio CD, kterou můžete použít samostatně, ale především jako rozšíření titulů Angličtina ELEMENTS a Angličtina EXPRESS. Cvičebnice je namluvena špičkovými rodilými mluvčími v zahraničních nahrávacích studiích. Každé audio CD obsahuje úvodní promluvy v češtině tak, abyste věděli, jak s jednotlivými částmi pracovat. Pomocí této zvukové cvičebnice si především zlepšíte porozumění, rozšíříte slovní zásobu a zlepšíte výslovnost.

Kategorie: výukový audio CD
Jazyk: angličtina
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, konverzace, poslech, výslovnost
Obsah: 5x audio CD
Výrobce: LANGMaster International, s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis
Chcete si procvičit světový jazyk a zároveň... Pak právě pro Vás firma LANGMaster International, s.r.o. připravila zcela novou edici jazykových výukových titulů - LANGMaster Poslechy nejen na cesty.


Jedná se o doplňkovou zvukovou cvičebnici angličtiny na pěti audio CD, kterou můžete použít samostatně, ale především jako rozšíření titulů Angličtina ELEMENTS a Angličtina EXPRESS.
Cvičebnice je namluvena špičkovými rodilými mluvčími v zahraničních nahrávacích studiích. Každé audio CD obsahuje úvodní promluvy v češtině tak, abyste věděli, jak s jednotlivými částmi pracovat. Součástí jsou také přepisy všech cvičení a rozhovorů v elektronické formě, které si můžete vytisknout. Přepisy si navíc můžete stáhnout zde.


Pomocí této zvukové cvičebnice si především:
Audio CD si můžete převést do formátu mp3, a tak využívat ve všech možných mp3 přehrávačích a mobilních telefonech podporujících mp3 formát.

Využití je opravdu mnohostranné, můžete se učit při jízdě v dopravních prostředcích, na Vašich cestách v autě, při různých sportech, při domácích pracích nebo prostě ve Vašem volném čase a tak jej ještě efektivněji využívat.



S Y S T É M O V É   P O Ž A D A V K Y
Přehrávač zvukových CD nosičů



Související produkty
LANGMaster Angličtina - ENGLISH ELEMENTS - kurz a studijní slovník + dárek
Kompletní kurz angličtiny je založen na nejnovější řadě učebnic angličtiny ENGLISH ELEMENTS nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH, která byla upravena pro výuku pomocí počítače a rozšířena o další cvičení. Kurz používá technologii rozpoznávání řeči IBM ViaVoice a díky ní je možné nejen aplikaci, ale i řadu cvičení ovládat hlasovými povely v angličtině. Kurz pokrývá přibližně 3 roky intenzivního studia angličtiny, je určen pro začátečníky až pokročilé, NAVÍC ZDARMA sluchátka s mikrofonem (7x CD-ROM).
Naše cena: 2499 vč. DPH
Běžná cena: 2999,-Kč
LANGMaster Angličtina EXPRESS + dárek
Tento unikátní jazykový kurz pro samouky je určen všem, kteří se chtějí rychle naučit anglicky na začátečnické úrovni. Obsahuje více než 340 částí, po jejichž aktivním zvládnutí se budete schopni anglicky domluvit, přečíst si jednoduché anglické texty, získáte základní znalosti gramatiky a aktivně zvládnete slovní zásobu v rozsahu 800 slovíček a frází, naučíte se správnou výslovnost (2x CD-ROM).
Naše cena: 799 vč. DPH
LANGMaster ENGLISH ELEMENTS v hrsti (7x CD-ROM, 5x audio CD) + dárek
Kompletní kurz angličtiny pro začátečníky až pokročilé s překladovým slovníkem. Audio cvičebnice na cesty jako BONUS. Zdarma sluchátka s mikrofonem (7x CD-ROM, 5x audio CD).
Naše cena: 2799 vč. DPH
Běžná cena: 3598,-Kč




Dále doporučujeme
Přehled produktů, které si zákazníci často kupují spolu s produktem LANGMaster Angličtina - Poslechy nejen na cesty (5x audio CD) + dárek:

Lingea Lexicon 5 Anglický slovník Platinum - ozvučený + dárek
Nová generace elektronického slovníku Lexicon. Verze Platinum je nejobsáhlejší anglický slovník, jaký kdy byl u nás vytvořen. 120 tisíc anglických a přes 100 tisíc českých hesel, k tomu téměř 200 tisíc slovních spojení, idiomů, frází a příkladů reálného jazyka. Kdyby byl vydán knižně ve stejném formátu jako Lingea Anglický velký slovník, čítal by na 3500 stran. Rozsahem je tedy větší než kdysi největší slovníky autorů Hais-Hodek či Pynsent-Poldauf, které navíc převyšuje svou aktuálností. Obsahuje: 946000 překladů, 356000 významů, 220000 hesel, 188000 vazeb, příkladů a frází, 70000 ozvučených hesel. Mezi doplňkové informace patří ustálená spojení, idiomatické obraty, příkladové věty pro demonstraci užití ekvivalentů, upřesňující poznámky v závorkách, synonyma a antonyma slov, valence jednotlivých sloves, stylové a oborové charakteristiky, přepis výslovnosti hesel doprovázený jejich ozvučením v CD kvalitě hlasem rodilého mluvčího atd. Svým rozsahem přibližně o 25% převyšuje vydanou knižní verzi čítající 1568 stran. Pět let vývoje dat přispělo k výraznému zkvalitnění obsahu. Byla doplněna další praktická a frekventovaná hesla, která v jiných slovnících většinou nenajdete (1x CD-ROM).
Naše cena: 2690 vč. DPH
Běžná cena: 3990,-Kč