LANGMaster sleva shop    www.aj.cz/langmaster/product.asp?id=158


LANGMaster Španělština EXPRESS + dárek
  LANGMaster Španělština EXPRESS + dárek   
Cena:  499,-Kč vč. DPH    
Běžná cena:  799,-Kč
Ušetříte:  300,-Kč (37%)
Cena bez DPH: 412,-Kč
DPH: 21%

Tento unikátní jazykový kurz pro samouky je určen všem, kteří se chtějí rychle naučit španělsky na začátečnické úrovni. Obsahuje více než 400 částí, po jejichž aktivním zvládnutí se budete schopni španělsky domluvit, přečíst si jednoduché španělské texty, získáte základní znalosti gramatiky a aktivně zvládnete slovní zásobu v rozsahu 1700 slovíček a frází, naučíte se správnou výslovnost (2x CD-ROM).

Kategorie: výukový CD-ROM
Jazyk: španělština
Úroveň: začátečníci
Zaměření: slovní zásoba, gramatika, poslech a porozumění, výslovnost
Obsah: 2x CD-ROM
Výrobce: LANGMaster International, s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis produktu
Španělská jazyková kuchařka pro začátečníky
Tato unikátní jazyková kuchařka pro samouky je určena všem, kteří se chtějí rychle naučit španělsky na začátečnické úrovni. Obsahuje více než 400 receptů, po jejichž aktivním zvládnutí se budete schopni španělsky domluvit, přečíst si jednoduché španělské texty, získáte základní znalosti gramatiky a aktivně zvládnete slovní zásobu v rozsahu 1700 slovíček a frází, naučíte se správnou výslovnost.


Z á k l a d n í    s u r o v i n y :
R e c e p t y :

Tempo výuky můžete přizpůsobit svým potřebám a celou kuchařku, jejíž rozsah je zhruba 80 hodin intenzivního studia, tak zvládnout bez stresu a v prostředí, které vám nejlépe vyhovuje. Když něčemu nerozumíte nebo jste něco zapomněli, vrátíte se jednoduše zpět a recept si znovu zopakujete.

Buen provecho.

Španělština EXPRESS je první část kompletu Španělština MIRADA – kurz. Tento komplet navíc obsahuje kurzy pro středně pokročilé a pokročilé a rozpoznávání řeči IBM ViaVoice.



Náhledy designu
Španělština EXPRESS Španělština EXPRESS Španělština EXPRESS




Španělština EXPRESS




Obsah
Instalační CD pro LANGMaster eduExplorer
Toto instalační CD slouží k nainstalování titulů edice LANGMaster, které používají k prohlížení dat aplikaci eduExplorer.

Španělština MIRADA - Začátečníci
Kurz španělštiny pro začátečníky (cca 80 hodin intenzivní výuky) je založen na učebnici MIRADA nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH. Učebnice byla upravena pro výuku pomocí počítače a rozšířena o další cvičení a testy. Najdete zde 300 cvičení, naučíte se více než 1 700 slovíček a frází. Součástí je český výklad gramatiky a španělsko-český glosář.




Jak se LANGMaster liší od běžných výukových kurzů?



Minimální požadavky na systém
PC Pentium 166 MHz, 64 MB RAM
150 MB volného místa na disku
rozlišení 800x600, High Color (16bit)
CD-ROM mechanika (8-rychlostní)
zvuková karta (SB kompatibilní)
mikrofon
Microsoft Internet Explorer 5 (je součástí instalačního CD-ROM)
Windows 95, 98, ME, 2000, XP, NT 4.0, Vista




Související produkty
LANGMaster Španělština MIRADA - kurz a překladový slovník + dárek
Kompletní kurz španělštiny je založen na nejnovějších učebnicích španělštiny Mirada a Bien Mirado nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH, které byly upraveny pro výuku pomocí počítače a rozšířeny o další cvičení. Kurz používá technologii rozpoznávání řeči IBM ViaVoice a díky ní je možné nejen aplikaci, ale i řadu cvičení ovládat hlasovými povely ve španělštině. Kurz obsahuje dvě úrovně, které pokrývají přibližně dva roky studia španělštiny, NAVÍC ZDARMA sluchátka s mikrofonem (5x CD-ROM).
Naše cena: 2499 vč. DPH
Běžná cena: 2999,-Kč
LANGMaster JAZYKOVÝ EUROKURZ v hrsti + dárek
Rčení „kolik řečí znáš, tolikrát jsi člověkem“ platí nyní, v době rozšiřování Evropské unie a celosvětové globalizace, ještě více než dříve. Zvládněte základy pěti světových jazyků a vaše možnosti uplatnění mnohonásobně vzrostou. Angličtina, němčina, francouzština, španělština a italština – to jsou jazyky, které se můžete naučit na začátečnické úrovni rychle, a přitom kvalitně. Získáte základní znalosti gramatiky a dostatečnou slovní zásobu na to, abyste se mohli v uvedených cizích jazycích domluvit, přečíst si jednoduché texty a psát (10x CD-ROM).
Naše cena: 1999 vč. DPH
Běžná cena: 3995,-Kč
LANGMaster Španělština - Poslechy nejen na cesty (3x audio CD) + dárek
Jedná se o doplňkovou zvukovou cvičebnici španělštiny na třech audio CD, kterou můžete použit samostatně, ale především jako rozšíření titulů Španělština MIRADA a Španělština EXPRESS. Cvičebnice je namluvena špičkovými rodilými mluvčími v zahraničních nahrávacích studiích. Každé audio CD obsahuje úvodní promluvy v češtině tak, abyste věděli, jak s jednotlivými částmi pracovat. Pomocí této zvukové cvičebnice si především zlepšíte porozumění, rozšíříte slovní zásobu a zlepšíte výslovnost.
Naše cena: 499 vč. DPH